Bruiloft ⋅ Huwelijk

Partyservice en Evenementenorganisatie op elke locatie

bruiloft, huwelijksfeest, trouwen
Keuken  ⟩  Bruiloft

Alvast van harte gefeliciteerd !

Makan Indonesia heeft vele jaren ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten en bruiloftsvieringen, deze worden ontworpen op basis van ons zogenaamde “bruidsboekje”, een bundeling van onze creatieve gedachten en de nadrukkelijke wensen van het bruidspaar. Vanuit deze samenwerking gaan wij in opdracht van u en samen met u, uw droomdag verder uitwerken ... wij assisteren u graag.

Wie 'ja' zegt...  belt  Makan Indonesia

Makan Indonesia neemt graag alle zorgen uit handen en ziet er op toe dat uw wensen en dromen voor een prachtig en onvergetelijk huwelijksfeest uit komen. Deze bijzondere dag in uw leven staat bol van feestelijke aangelegenheden en speciale momenten met elkaar, met naaste vrienden, familie en kennissen.

Koken als voor vrienden

Bij Makan geniet u van de enorme verscheidenheid van de Indische keuken, de eerste fusion keuken van Nederland. Er is door de eeuwenlange betrekkingen tussen Nederland en Indonesië een eigen keuken ontstaan: Hollandse gerechten die in Indië door kokkies werden bereid met lokale, Indonesische ingrediënten en later, na de repatriëring, Indonesische gerechten die hier in Nederland werden bereid met Nederlandse ingrediënten. Wij bieden u zowel Hollandse, Indische en Indonesische gerechten, wat een feest.

Culinaire wensen

Makan omlijst deze bijzondere dag met een ruim assortiment aan culinaire mogelijkheden. Van kleine borrelhapjes tijdens de receptie tot exquise dinergerechten of met een gezellige en informele barbecue en misschien wel een late night snack tot besluit van de dag. En niet te vergeten beginnen we met een prachtige bruidstaart.

We werken nauw samen met onze leveranciers en zakelijke partners en willen u graag een zo compleet mogelijk pakket bieden waarbij allen dezelfde principes naleven als wij, alles draait om de gasten. Graag maken wij een persoonlijke afspraak om elkaar te leren kennen en uw wensen en verwachtingen door te nemen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.


Verrassend cateringconcept

aan-tafelGenieten van een Oosters en/of Hollands buffet, of een à la carte diner met keuze uit de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken. Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht. Voor elke sfeer; landelijk, romantisch, modern, industrieel of juist historisch. Makan Indonesia beschikt over een uitgebreid portfolio, doordat wij samenwerken met diverse locaties en tentenbouwers door het hele land.

Samen genieten

bruiloft, huwelijksfeest, trouwenFeesten zijn de momenten om het leven te vieren met de mensen die belangrijk voor u zijn. Voor ons is het telkens een eer om voor de mooiste momenten de organisatie en gastvrijheid te mogen verzorgen. Is de locatie eenmaal gevonden? Dan vullen wij graag samen met u de dag verder in op het gebied van catering, inrichting, audiovisuele middelen en alle overige zaken die van belang zijn.

tuin_huwelijk