#helpdehoreca

Met de Makan Cadeaucard eet u altijd goed

cadeaubon
Cadeau ⟩ Contact ⟩

Koop een waardebon

De Makan Cadeaukaart is dé cadeaubon voor een etentje of feest. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of zomaar is, voor iedere gelegenheid is de Makan Cadeaukaart een perfect cadeau. Bestel nu!


Buffet

Als u een Makan-bon geeft, kan de ontvanger genieten van een Indonesisch buffet bezorgd in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Maaltijd

Of geef een heerlijke Indische maaltijd thuisbezorgd cadeau. Snel en gemakkelijk eten bestellen en laten bezorgen op een adres in Tilburg, Oisterwijk e.o.

Makan Indonesia cadeaubon

Bestel één of meerdere cadeaubonnen

Kies een bedrag en ontvang onze cadeaubon direct per e-mail of op de deurmat. Bij aanschaf kunt u zelf de waarde bepalen. U kunt de Cadeaucard opwaarderen met elk bedrag van € 15,- t/m € 1.500,- en alles wat daartussen zit.

Persoonlijk bericht op de bon? Schrijf een leuk bericht op de bon en verras een vriend(in), collega of familielid. We kunnen dit ook als service voor u verzorgen, bel (013) 211 42 50.


Bestel Waardebon

  • U bepaalt hoeveel u uitgeeft
  • De Cadeaucard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar tegen de Makan Indonesia-producten.
  • De Cadeaucard blijft waardevol, ook restantbedragen blijven geldig
waardebon_Makan-Indonesia

Cadeaucard Zakelijk

cadeauNiet alleen privé, maar ook zakelijk is de Makan Cadeaucard een geweldige gift voor uw zakenrelaties of medewerkers. De ontvanger kan hiermee namelijk zelf zijn of haar gewenste cadeau kiezen. Of het nu voor een privépartij of een zakelijk event is, voor iedere gelegenheid is de Makan Cadeaucard een succes.


Contact ⟩