Indonesische catering

Geniet van de smaken die Indonesië rijk is

catering-deluxe
Keuken  ⟩  Catering

Makan Catering & Events

Bij Makan geniet u van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken. We werken nauw samen met onze leveranciers en zakelijke partners en willen u graag een zo compleet mogelijk pakket bieden waarbij allen dezelfde principes naleven als wij, alles draait om de gasten.

We cateren door heel Nederland. We focussen ons op de regio Tilburg, 's-Hertogenbosch, Eindhoven. Graag maken we een persoonlijke afspraak om elkaar te leren kennen, en uw wensen en verwachtingen door te nemen.

Onze specialiteit ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven. Makan Indonesia beschikt over een breed aanbod verhuurmaterialen.

Zowel de particuliere sector als de zakelijke sector zijn bij ons aan het juiste adres. Door ervaring en samenwerking met derde partijen kunnen we samen met onze eigen verhuurmaterialen de complete invulling van uw evenement thuis of op locatie verzorgen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.


Verrassend cateringconcept

tafelBij Makan Indonesia eet u Indonesisch zoals het bedoeld is. Genieten aan een feestelijk gedekte tafel van een Oosters buffet, of een à la carte diner met keuze uit de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken. Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht. Terwijl de rest van de avond een gevarieerd aanbod wordt uitgeserveerd, genieten de gasten van elkaars gezelschap en van de muziek.

Samen genieten van momenten

party_tentFeesten zijn de momenten om het leven te vieren met de mensen die belangrijk voor u zijn. Voor ons is het telkens een eer om voor de mooiste momenten de organisatie en gastvrijheid te mogen verzorgen. Is de locatie eenmaal gevonden? Dan vullen wij graag samen met u de dag verder in op het gebied van catering, inrichting, audiovisuele middelen en alle overige zaken die van belang zijn, eventueel in combinatie met een tentaccommodatie.

rijsttafel

De authentieke Indonesische keuken voor fijnproevers